Story so far
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marianne
29 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo
JaJa mensen hier ist ie weer!!!
Om te beginnen het slechte nieuws m'n laptop is gecrasht...zwaar PIEP :@ dus!!
Dat ding besloot er gewoon om er mee op te houden...ik vind het schandalig. Nu opzoek naar een goede monteur anders 4 weken wachten op vervanging vanuit nederland.
Dus beantwoorden van mail, foto's en verhaaltjes zal langer gaan duren. Ben nu namelijk afhankelijk van eventuele vriendelijke buren of het internet cafe.
Maar nu de verhalen...na een week stage hebben we dinsdag een gesprek gehad met de leiding en ik ben van mening dat we er samen wel uit kunnen komen.
Ik ben nu didi van de eerste klas of zoals ze dat bij ons in Nederland noemen: Jufrouw van groep 3.
Ik heb 5 kinderen in mijn klasje: 4 meisjes en 1 jongen. Maar zolang mijn collega en tevens buurvrouw Annelies geen eigen groep heeft neemt zij de jongen onder haar vleugels :P ivm een grote ontwikkelings achterstand van het kind.
Dus mijn taak wordt om 4 meiden bezig te houden,te begeleiden bij problemen en het helpen met huiswerk...dus de kennis hoe ik het abc heb aangeleerd moet ik dus nog eens op gaan zoeken :D
En moet zeggen dat mijn rekenkennis er ook niet echt op vooruit is gegaan ;)
De meisjes uit mijn klas hebben al een tekening gemaakt voor mijn slaapkamermuur zodat deze niet meer wit is...naast alle foto's die er hangen .
Tot zover stage...het ene weekeinde is nog niet voorbij of het andere is alweer gepland...maar moet zeggen dat het uitgaan hier ook TOP is!
Donderdagavond naar salsa dansen gaan kijken...komen we daaraan was het een uber hippe club met banken en een dansvloer en salsamuziek.
Daar een nieuw drankje gevonden Chiller bier...zwaar lekker..zwaar verslavend en drinkt te gemakkelijk weg.
Vrijdag drankspelletje thuis...wederom met chiller bier! :D
Zaterdag lekker uiteten geweest bij een braziliaan en wederom een chiller biertje in de kroeg...Zondag naar de dierentuin geweest...de paramaribo burgers zoo...maar moet zeggen dat het spannender klinkt dan dat het is :S
Ohw...over dieren gesproken onze huisdieren branche is uitgebreid met Herman en Kermit onze straat....nou ja....zandweg kaaimannen!!! Uitleg voor diegene die hem niet door hebben :P
Dit is een soort onder de krokodillen en dat leeft bij ons in de sloot die grenst aan onze zandweg...en ik dacht dat ik na de vleermuis, brulaap en sjaakie de huis hagedis wel genoeg dierlijke vrienden gemaakt had maar daar dachten Herman en Kermit dus anders over!!
Dit was het voor nu....over twee dagen gaan we op een tripje dus dat word mijn eerste officiele nacht in mijn pas gekochte hangmat slapen...haha ben benieuwd.
SOKO SOKO
Om te beginnen het slechte nieuws m'n laptop is gecrasht...zwaar PIEP :@ dus!!
En moet zeggen dat mijn rekenkennis er ook niet echt op vooruit is gegaan ;)
Vrijdag drankspelletje thuis...wederom met chiller bier! :D
SOKO SOKO
29 Februari 2008 - 11:29
Mientje:
Ik zie wel dat hou jij makkelijk een half jaar vol daar, als het uitgaan maar goed is volgt de rest vanzelf.
01 Maart 2008 - 10:58
Gladys:
hee vrouwke,
Gelukkig heb je t goed naar je zin en afleiding genoeg om niet te veel aan mij te hoeven denken ;)
xx -
01 Maart 2008 - 18:00
Jeanne:
Hey juf van groep 3 ,
Dat gaat je goed af! Maar 4 meiden bezig houden moet jou toch wel lukken, dacht ik zo.
Wel shit zeg dat je lap top is gesneuveld, zul je altijd zien. Gelukkig zijn er internet cafes zodat je toch contact kunt houden.
Je hebt je al aardig int nacht/uitgaans leven gestort! t bevalt je goed zie ik. nou geniet er maar van.
Nieuws heb ik niet echt. Volgende week 1 dag werken, de rest ben ik vrij.En dan genieten van mijn dochter die terugkomt/is!
nou Marianne succes. Zie die meiden wat te leren.
groetjes
jeanne ( collega maxima )
02 Maart 2008 - 10:12
Ome Frans:
hey janneke ik zie wel vertier genoeg daar,je moet ook het aangename met het leerzame kunnen vergelijken .
dat het lesmateriaal niet up to date is houdt in dat je kunt improviseren ook dat heeft zijn leerzame kanten ,dat de kroegen goed zijn heeft weer zijn aangename kanten geniet (en ik weet dat je dat met volle teugen zult doen)er maar van
hier is alles oke
groetjes ome frans
doe niks wat ik ook niet zou doen
02 Maart 2008 - 15:47
Mandy:
als er maar drank is dan heeft marianne het naar der zin ;) hihihih
liefs, mandy