Weekeinde en stage
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marianne
19 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo
Na een zwaar weekeinde was het vandaag eindelijk de dag om te beginnen met de stage.
Maar eerst het weekeinde. Vrijdag hadden we besloten om even wat te gaan drinken bij 't vat ( bekende kroeg hier) om even uit het huis te zijn. Daar aangekomen werd de eerste cocktail genuttigd. Op de achtergrond was er goede muziek en daarom besloten we vlug om na onze coktail naar die kroeg te gaan. Daar aangekomen stonden we gewoon buiten te dansen en toe doen en iedereen vond het normaal :D...Ik heb nog nooit in nederland gezien dat mensen het normaal vonden dat je op de stoep uit je dak staat te gaan. Het was ongeveer half 3 en besloten toen dat het tijd was om naar huis te gaan de dag daarna zouden we tenslotte weer gaan.
De dag daarna gingen we met zijn alleen naar de zsa zsa zsu ( ofzoiets :P) we waren veel te vroeg en zijn eerst de kroeg naast deze discotheek wat gaan drinken. Ik weet niet wat voor drankje ik had het was in iedere geval niet lekker. Hierna zijn we na de discotheek gegaan en hier werd na een poosje dezelfde relaxe muziek gedraaid als de dag daarvoor. Het is wel een beetje het gevoel van 'save the last dance' kwa dansen, manier van doen en de kleur natuurlijk ook :P
De helft van de groep hield het voorgezien maar echte party animals die wij zijn (janske,inge en ik) zijn we gebleven tot half 5 en besloten toen ook maar om te gaan :D
Mijn eerste stagedag. Het kinderhuis Arya Dewaker. Een opvanghuis voor kinderen die niet meer veilig thuis kunnen blijven wonen om wat voor manier dan ook. Een beetje het idee van een pleeggezin in Nederland alleen word dat hier voor de Hindoestanen geregeld via het geloof. Het is een instelling waar 50 jongens en meisjes wonen. Meer meisjes als jongens. Is in de leeftijd van 4 tot ongeveer 17 jaar.
Mijn taak voor vandaag was het begeleiden van kinderen met het leren van lezen. En moet zeggen na alleen maar stage's met oudere kinderen was dit erg verfrissend om met jonge kinderen te werken. Deze week mogen we observeren en kunnen daarna de keuze maken uit drie klassen om huiswerk begeleiding te gaan geven.
Voor nu vind ik dit weer genoeg informatie :D
Soko Soko!
Voor nu vind ik dit weer genoeg informatie :D
Soko Soko!
19 Februari 2008 - 07:46
Rian Gooskens:
Zo feestbeest nu begint het echte werk. Klinkt wel goed wat jullie allemaal doen.
geniet ervan!!!
Hier is het geen weer om buiten te feesten.
Groetjes Rian -
19 Februari 2008 - 14:21
Janne:
ik had ook niet anders verwacht van jullie haha party animals!!! super gaaf man!
nou nog op z'n surinaams leren dansen en dan hoor je er helemaal bij!!!
wij hebben vandaag ook ons eerste dagje gehad op school het was zoals gewoonlijk weer lekker wazig. op z'n fontys zullen we maar zeggen.
groetjes janne -
19 Februari 2008 - 20:25
Jeanne:
Hoi Marianne,
Leuk om wat van je te horen.
Je hebt t daarginds wel naar je zin. Probeer er iets van te maken.Dat gaat jou lukken.
Danielle komt 6 mrt alweer terug uit stage Lanzarote. Dat is echt snel gegaan.
Nou, geniet ervan, succes met je stage.
Groetjes
doei
Jeanne -
20 Februari 2008 - 10:47
Yolanda V.:
he party girl
lukt het met je stage?
of kijk je alweer uit naar het weekend?
niet te willd he je moet nog een paar maanden.
groetjes yolanda v. -
24 Februari 2008 - 19:16
Monique:
hallo marrian ik lees dat je het er naar je zin hebt ik hoop dat het zo blijft joe-anna mist je erg dus hoop dat de tijd vliegt voor jullie allebei groetjes monique