Rustig rustig rustig - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marianne - WaarBenJij.nu Rustig rustig rustig - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marianne - WaarBenJij.nu

Rustig rustig rustig

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Marianne

17 Mei 2008 | Suriname, Paramaribo

Zo weer een weekje voorbij...en ben deze week gaan leven volgens de surinaamse cultuur dus rustig rustig rustig.

Ben zondag naar de film geweest....jaja mensen we hebben een bioscoop gevonden!! En ze draaide op zondag middag Ratatouille, ik weet het mensen het is een tekenfilm maar we moeten toch wat op een zondag :P....en moet zeggen hij was leuk!!
Daarna lekker terrasje gepakt en ouderwets gegeten bij frietpunt nl :D
Een keer geen kip een rijst maar een frietje met!

De rest van de week stage gelopen wat nu op zijn eind begint te lopen.
Op een paar dagelijkse dingen na, zoals stappen bij de havanna lounge en de sza sza szu zijn er weinig nieuwe dingen gebeurt.

Oja ik weet nu dat je niet alleen met 11 man in een busje kan waar eigenlijk maar voor 5 man zitplaatsten zijn. Maar ja kan dus ook met 9 mensen in een auto waar maar plaats is voor 5 :D

Volgend weekeinde gaan we weer op trip dus dan zal ik wel wat meer te vertellen hebben maar voor nu moeten jullie het hiermee doen!

Groetjes

• 18 Mei 2008 - 09:09

Stinsel:

hey marian je ziet wel nu wij weg zijn moet jij een weekje rustig aan doen ,want wij hebben jou natuurlijk flink afgemat al dacht jij dat het andersom was wat is het leven van een studente toch zwaar

Groetjes doei niks wat ik ook niet zou doen

• 20 Mei 2008 - 14:26

Janne:

nou nou echt heel rustig inderdaad, ik keek al helemaal uit naar een lang verhaal vol avontuur haha.

verwacht dus volgende keer wel heeeeel veel he ;)

succes met de laatste dingen op stage!

xxx janne

• 30 Mei 2008 - 19:54

Rian:

Je bent volgens mij een echte Surinamer geworden!! Of is het leven daar echt saai?